Naturstein

Naturstein er godt egnet til bruk i utearealer og bygninger

Naturstein er et utmerket materiale som kan brukes i utearealer og bygninger. Dens naturlige robusthet og holdbarhet gjør den ideell for utendørs bruk, da den tåler vær og vind godt. I tillegg gir den et estetisk tiltalende utseende som kan forbedre utseendet på ethvert landskap eller bygning. Naturstein er også et miljøvennlig valg, da det er et bærekraftig og fornybart materiale.

Gravstein

Gravsteiner og gravminner laget med kjærlighet

Gravsteiner og gravminner er symbolske uttrykk for kjærlighet, respekt og hyllest til de som har gått bort. De er nøye utformet med tanke på å ære minnet om den avdøde, og reflektere deres liv, personlighet og betydning. Disse minnesmerkene er ofte laget av holdbare materialer som granitt, marmor eller bronse for å sikre at de tåler tidens tann.

Gravstein Bedrift & Privat

Hvilken stein brukes mest til gravstein i Norge idag ?

Granitt er den mest brukte steinen til gravsteiner i Norge i dag. Den er populær på grunn av sin holdbarhet og estetiske appell. Granitt kommer i en rekke farger, inkludert grå, rød og svart, noe som gir mange muligheter for personlig tilpasning. Den er også motstandsdyktig mot vær og vind, noe som gjør den ideell for bruk i utendørs miljøer som kirkegårder.